ELEGEN SOUS VIDE PROFESSIONAL 2KW-3KW SOUS COOKER PROFESSIONAL

Εταιρία:
ELEGEN
Διαθεσιμότητα:
Άμεσα Διαθέσιμο

ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΜΕ ΥΨΗΛΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ
Sous Cooker Professional και Sous Cooker Pro είναι και οι δύο
ελεγκτές εμβάπτισης για μαγειρική χαμηλής θερμοκρασίας που προσφέρονται από την
Elegen στην αγορά.
Αυτά είναιδύο πολύ ακριβή και αξιόπιστα όργανα ικανά να εγγυώνται μεγάλη ακρίβεια και σταθερότητα στη μέτρηση της θερμοκρασίας.
Παρουσιάζουν μια εξαιρετική και ισχυρή δυναμική κυκλοφορία που δεν συμβάλλει μόνο στη μείωση των καταναλώσεων
ενώ μαγειρεύει, αλλά και εγγυάται σταθερή θερμοκρασία στην πλευρά της δεξαμενής.
Το Sous Cooker της Elegen διαθέτει 4 προγράμματα εργασίας, ρυθμιζόμενα
χρονοδιακόπτης εκκίνησης και μαγειρέματος που μπορεί να ρυθμιστεί από 1min έως
99h 59min ή με λειτουργία χρόνου απεριόριστης διάρκειας. Προσφέρουν επίσης την ευκαιρία
για να δουλέψει με το άπειρο χρονοδιακόπτη, που σημαίνει όσο και ο χρήστης
απαιτεί. Χάρη στη διάταξη για τη χρήση δύο ανθεκτικών ανιχνευτών, ένα για τη δεξαμενή και το άλλο για τον πυρήνα του
το προϊόν Sous Cooker Professional και το Sous Cooker Pro Chef
είναι σε θέση να παρακολουθούν τις δύο θερμοκρασίες με έναν πολύ ακριβή τρόπο,
με ανάλυση αισθητήρα 0,03 ° C και ανάλυση θερμοκρασίας
εμφανίζεται 0,1 ° C.
Όλα τα προϊόντα έχουν επίσης ένα αξιόπιστο σύστημα νερού
ανίχνευσης επιπέδου, προκειμένου να αποφευχθεί η καύση της αντίστασης ή η εργασία χωρίς φορτίο. Επιπλέον, και οι δύο προσφέρουν την καινοτόμο
Η λειτουργία HOLD, η οποία παίρνει τη θερμοκρασία του νερού σε ένα χαμηλό επίπεδο ασφάλειας, εάν η κουζίνα Sous εξακολουθεί να λειτουργεί μετά από 5 λεπτά από το ακουστικό σήμα που σημαίνει το τέλος του κύκλου και αποφεύγει τη βακτηριακή ανάπτυξη
για πιθανό άπειρο χρόνο ή μέχρι να απενεργοποιηθεί το μηχάνημα.
Εκτός από αυτό, το Sous Cooker έχει περαιτέρω πρωτοποριακό χαρακτήρα
Λειτουργίες: μια λειτουργία προθέρμανσης, η οποία επιταχύνει το μαγείρεμα
ρυθμίστε τη θερμοκρασία του νερού σε υψηλότερο επίπεδο από το
μαγείρεμα ένα (ιδιαίτερα κατάλληλο για παγωμένα προϊόντα, δεδομένου ότι τους
εισαγωγή στο νερό κάνει την νεροχύτη της θερμοκρασίας) και στη συνέχεια
προσαρμόζοντάς την στην εκτιμώμενη τιμή μετά από το προϊόν
εισάγεται στη δεξαμενή. μια λειτουργία Blackout, η οποία αυτόματα
επαναφέρει τις ρυθμίσεις του μηχανήματος μετά από μια μαύρη έξοδο.
Sous Cooker Επαγγελματική και Sous Cooker Pro Chef δεν είναι
χρειάζονται οποιαδήποτε βαθμονόμηση με την πάροδο του χρόνου. τη σταθερότητα της θερμοκρασίας
ο αισθητήρας είναι εγγυημένος για ολόκληρο τον κύκλο ζωής του προϊόντος.
Εκτός από αυτό, παρουσιάζει επίσης το Sous Cooker Professional
- μια ακολουθία θερμικής φάσης (TPS) που χρησιμοποιείται για την ωρίμανση και -
μαλάκυνση των κρεάτων, ζεστή ωρίμανση, απόψυξη του προϊόντος και
το μαγείρεμα, το διαφοροποιημένο μαγείρεμα που βασίζεται τόσο στη θερμοκρασία όσο και στο
χρόνος μαγειρέματος.
Χάρη σε αυτή τη συγκεκριμένη και καινοτόμο λειτουργία, μπορεί να θεωρηθεί ως ένα μοναδικό όργανο του είδους αυτού στην παγκόσμια αγορά
ελεγκτές εμβάπτισης για μαγείρεμα χαμηλής θερμοκρασίας.