Ευρύτατη γκάμα
επαγγελματικού εξοπλισμού
Μεταφορά και εγκατάσταση
του μεταχειρισμένου εξοπλισμού
Αποθήκευση και φύλαξη
του εξοπλισμού σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ASC 30 GIRL

Εταιρία:
NICEM

Το μηχάνημα ASC 30 GIRL επιταχύνει τις εργασίες ξήρανσης από ανοξείδωτο χάλυβα και ασημένια μαχαιροπήρουνα. Αφαιρεί λεκέδες ασβεστόλιθου και παρέχει ομοιόμορφη λάμψη στην επιφάνεια μαχαιροπήρουνων. Επιπλέον, οι ακτίνες UV εξασφαλίζουν τη μείωση των βακτηρίων.

Το μηχάνημα ASC 30 GIRL επιταχύνει τις εργασίες ξήρανσης από ανοξείδωτο χάλυβα και ασημένια μαχαιροπήρουνα. Αφαιρεί λεκέδες ασβεστόλιθου και παρέχει ομοιόμορφη λάμψη στην επιφάνεια μαχαιροπήρουνων. Επιπλέον, οι ακτίνες UV εξασφαλίζουν τη μείωση των βακτηρίων. Είναι εξοπλισμένο με περιστρεφόμενους τροχούς και ένα πτυσσόμενο ράφι πάνω στο οποίο τοποθετείται ο κάδος μαχαιροπήρουνων κατά τη διάρκεια της φάσης εκφόρτωσης, ενσωματωμένο στη δομή του μηχανήματος. Μπορεί να στεγνώσει μέχρι 8.000 κομμάτια μαχαιροπίρουνα ανά ώρα.
 
Πεδίο εφαρμογής:
Εστιατόρια και καφετέριες
Καφετέριες και αίθουσες παγωτού
Τροφοδοσία
Ξενοδοχεία και κέντρα αγροτικών διακοπών
Νοσοκομεία, νοσοκομεία και ιδιωτικές κλινικές υγείας
 
Επιπλέον:
ΑΜΠΕΡΗ ΣΤΙΛΒΩΣΗ
Η ελεγχόμενη τριβή μεταξύ των μαχαιροπήρουνων και του καλαμποκιού επιτρέπει την επίτευξη ομοιόμορφου και λαμπερού στίλβωσης.
100% φιλικό προς το περιβάλλον
Όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται στις μηχανές μας είναι βιοδιασπώμενα.
UV LAMP
Μέσω της άμεσης αποστείρωσης που παρέχεται από τις ακτίνες UV, εξασφαλίζεται πάντα η μέγιστη υγιεινή.
ΣΤΕΡΕΟΤΗΤΑ
Τρεις γενιές σχεδιαστικής εμπειρίας στον τομέα των επιφανειακών επεξεργασιών επέτρεψαν στη Nicem να σχεδιάσει και να παράγει πρακτικό και λειτουργικό εξοπλισμό που θα δημιουργηθεί για να διαρκέσει με την πάροδο του χρόνου.
ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ
Μια ιδανική λύση για επαγγελματίες του κλάδου της φιλοξενίας και της εστίασης να στεγνώνουν, να γυαλίζουν και να καθαρίζουν τα μαχαιροπίρουνα.
 
Τεχνικά χαρακτηριστικά
Παραγωγικότητα: Μπορεί να στεγνώσει μέχρι 8.000 κομμάτια μαχαιροπίρουνα ανά ώρα
Πίνακες: 700
Μέγιστο μέγεθος μαχαιροπήρουνων: 30 cm
Φορτίο οικολογικού κόκκου: 4 kg
 
Προαιρετικά
ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΦΟΡΤΙΣΤΗΣ
ΣΥΝΔΕΤΙΚΟ ΚΟΥΤΙ
 
Μηχανές που έχουν σχεδιαστεί για να επιταχύνουν την ξήρανση των ανοξείδωτων και ασημικών μαχαιροπήρουνων Αφαιρούν λεκέδες ασβεστόλιθου και παρέχουν ομοιόμορφη λάμψη στην επιφάνεια μαχαιροπήρουνων.
Εξασφαλίζουν μέγιστη υγιεινή επειδή δουλεύουν με ένα ειδικό τύπο αποστειρωμένων και θερμαινόμενων κόκκων, ενώ η δράση των ακτίνων UV εξασφαλίζει τη μείωση των βακτηρίων.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ