Ευρύτατη γκάμα
επαγγελματικού εξοπλισμού
Μεταφορά και εγκατάσταση
του μεταχειρισμένου εξοπλισμού
Αποθήκευση και φύλαξη
του εξοπλισμού σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΑΠΟΧΥΜΩΤΗΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ MAXIMA SELF SERVICE MAJ-25SS

Εταιρία:
MAXIMA
Κωδικός:
9300031
Διαθεσιμότητα:
Διαθεσιμότητα 7-14 ημέρες

Η αυτόματη αυτοεξυπηρέτηση Maxima MAJ-25SS της Maxima είναι ένας πολυτελής αυτόματος αποχυμωτής εσπεριδοειδών με χειροκίνητη προσφορά πορτοκαλιού. Είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα και περιλαμβάνει σύστημα βρύσης με αυτοεξυπηρέτηση

Αυτόματη αυτοεξυπηρέτηση αυτόματου αποχυμωτή πορτοκαλιου MAJ-25SS
Το Maxima Juicer αυτόματης αυτοεξυπηρέτησης Maxima MAJ-25SS είναι ένας πολυτελής αυτόματος αποχυμωτής εσπεριδοειδών που διαθέτει μια χειροκίνητη παροχή πορτοκαλιών. Αυτός ο αποχυμωτής εσπεριδοειδών έχει ένα περίβλημα από ανοξείδωτο χάλυβα και ένα σύστημα αυτόματης βρύσης. Εκτός αυτού, έχει επίσης ένα ανώτερο καλάθι και κάδο απορριμμάτων από ανοξείδωτο ατσάλι. Αυτό το αυτόματο Juicer MAJ-25SS της Maxima έχει χωρητικότητα 8 κιλών. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αποθηκεύσετε τα πορτοκάλια εκεί. Με το αποχυμωτή Maxima citrus μπορείτε να χυμώσετε 25 πορτοκάλια ανά λεπτό. Αυτό είναι ένα πολύ ισχυρό μοντέλο για σας πίνακα. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλα τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του MAJ-25SS:


Πολυτελές αυτόματο αποχυμωτή
Χειροκίνητη τροφοδοσία πορτοκαλιών
Με αυτόματο σύστημα βρύσης
Ισχυρό σύστημα μοτέρ και ζύμωσης με μεταλλικά γρανάζια
Θήκη από ανοξείδωτο ατσάλι, ανώτερη σχάρα και κάδους
Χωρητικότητα 8 kg
20-25 πορτοκάλια ανά λεπτό
Διάμετρος πορτοκαλιών 60-80 mm
Μέγιστο ύψος μπουκάλι / γυαλί 15 cm
Αντιδιαβρωτικά τμήματα τύπου
Πολλαπλοί διακόπτες ασφαλείας
Πολύ στιβαρό επιτραπέζιο μοντέλο
Καθαρό βάρος: 44 kg
Διαστάσεις: Υ850 x Μ450 x Β360 mm
230V / 50Hz / 1Φάση 200 Watt


Επιλογή: Κινητή βάση ανοξείδωτου H710 x W660 x D505 mm

Καθώς μια εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών και μια καλή εμπειρία με τα προϊόντα μας είναι πολύ σημαντική για εμάς, θεωρούμε πολύ σημαντικό να συνεχίσουμε να σας βοηθούμε με όλες τις ερωτήσεις σας αφού αγοράσατε μαζί μας τον εσπρέσο εσπεριδοειδών Maxima. Για αυτό έχουμε την δική μας τεχνική υπηρεσία στο σπίτι που αγαπά να σας βοηθήσει με οποιεσδήποτε ερωτήσεις και ελαττώματα. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με οποιοδήποτε μέλος του προσωπικού μας. Εκτός από αυτό μπορούμε επίσης να είμαστε σε υπηρεσία στο showroom μας στο Mijdrecht. Οι ειδικοί μας πωλήσεων μπορούν να σας πουν όλα σχετικά με τους αποχυμωτές Maxima citrus στην περιοχή μας. 

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ