Ευρύτατη γκάμα
επαγγελματικού εξοπλισμού
Μεταφορά και εγκατάσταση
του μεταχειρισμένου εξοπλισμού
Αποθήκευση και φύλαξη
του εξοπλισμού σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΜΠΛΕΝΤΕΡ BLENDER KITCHEN MASTER ULTIMATE

Εταιρία:
MAXIMA
Κωδικός:
9301000
Διαθεσιμότητα:
Άμεσα Διαθέσιμο

Το Maxima Blender Kitchen Master Ultimate είναι ο απόλυτος μπλέντερ για μπαρ και κουζίνα, με πέντε προγράμματα για όλες τις προετοιμασίες. Εκτός από αυτό είναι πολύ κατάλληλο για θρυμματισμένο πάγο. Ο μπλέντερ έχει μια παλμική λειτουργία με την οποία μπορείτε εύκολα να αναμίξετε όλα τα συστατικά. Αυτό το Maxima Blender Kitchen Master Ultimate προστατεύεται από υπερφόρτωση και υπερθέρμανση. Έρχεται επίσης με διακόπτη ασφαλείας στον κινητήρα. Θέλετε να έχετε ένα βέλτιστο αποτέλεσμα; Χρησιμοποιήστε το πολύ 1 λίτρο. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλα τα χαρακτηριστικά του Maxima Blender Kitchen Ultimate

Maxima Blender Κουζίνα Master Ultimate
Το Maxima Blender Kitchen Master Ultimate είναι ο απόλυτος μπλέντερ για μπαρ και κουζίνα, με πέντε προγράμματα για όλες τις προετοιμασίες. Εκτός από αυτό είναι πολύ κατάλληλο για θρυμματισμένο πάγο. Ο μπλέντερ έχει μια παλμική λειτουργία με την οποία μπορείτε εύκολα να αναμίξετε όλα τα συστατικά. Αυτό το Maxima Blender Kitchen Master Ultimate προστατεύεται από υπερφόρτωση και υπερθέρμανση. Έρχεται επίσης με διακόπτη ασφαλείας στον κινητήρα. Θέλετε να έχετε ένα βέλτιστο αποτέλεσμα; Χρησιμοποιήστε το πολύ 1 λίτρο. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλα τα χαρακτηριστικά του Maxima Blender Kitchen Ultimate:

Τελικός μπλέντερ μπαρ και κουζίνας
5 προγράμματα για όλες τις προετοιμασίες
Εξαιρετικό για θρυμματισμένο πάγο
Αγγίξτε τον πίνακα ελέγχου
20.000 περιστροφές ανά λεπτό
Ισχύς κορυφής 1500 Watt
Με παλμική λειτουργία
Σχεδίαση Vortex από ανοξείδωτο χάλυβα λεπίδες
SKF διπλά ρουλεμάν
Προστατεύεται από υπερθέρμανση
Διακόπτης ασφαλείας στο μπλοκ κινητήρα
Προστασία υπερφόρτωσης
Άνοιγμα στο καπάκι
Με ακουστικό περίβλημα ήχου
Φουσκωτό κύπελλο από πολυανθρακικό 1.5L
Χρησιμοποιήστε έως και 1.0L για καλύτερα αποτελέσματα
Καθαρό βάρος: 5 kg
Διαστάσεις: H445 x W220 x D220 mm
230V / 50Hz / 1Φάση 800 Watt

Έχουμε τη δική μας τεχνική υπηρεσία. Στην ατυχή περίπτωση που υπάρχει πρόβλημα με το μπλέντερ σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα σιγουρευτούμε ότι μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τις συσκευές κουζίνας Maxima όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Για να σας εξυπηρετήσουμε ακόμα καλύτερα, έχουμε επίσης ένα showroom. Εδώ θα έχετε την ευκαιρία να ελέγξετε εκτενώς τους μίξερ Maxima. Όλες οι άλλες συσκευές μας μπορούν επίσης να βρεθούν στο showroom μας και το προσωπικό μας θα είναι έτοιμο να σας συμβουλεύσει. Έτσι μη διστάσετε να περάσετε!

 

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ