Ευρύτατη γκάμα
επαγγελματικού εξοπλισμού
Μεταφορά και εγκατάσταση
του μεταχειρισμένου εξοπλισμού
Αποθήκευση και φύλαξη
του εξοπλισμού σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ

PAVESI PIZZA OVENS.

Από το 1969, η Pavesi Srl ασχολείται με την παραγωγή και τοποθέτηση πυρίμαχων και μονωτικών υλικά σε κεραμικά, γυάλινα και χυτήρια. Χάρη στην αποκτηθείσα τεχνογνωσία, η Pavesi Srl υπήρξε κτίριο στην Ιταλία και μάρκετινγκ σε όλο τον κόσμο για πάνω 30 χρόνια επαγγελματικά φούρνοι ξύλου και φυσικού αερίου για πιτσαρίες και τα αρτοποιεία.
Κάθε φούρνος προέρχεται από τη μακρά ιταλική εμπειρία μας χειροτεχνία και υλικά υψηλής ποιότητας. Οι φούρνοι Pavesi σχεδιάζονται, αναπτύσσονται και κατασκευάζονται Ιταλία. Οι φούρνοι Pavesi είναι συμβατοί με CE και UL. Κάθε φούρνος είναι κατασκευασμένος εξ ολοκλήρου με το χέρι και υπόκειται σε αυστηρούς κανόνες ελέγχους. Κάθε φούρνος είναι φτιαγμένος για να διαρκέσει, για να εξασφαλίσει το καλύτερο και να έχετε εξαιρετική εξοικονόμηση ενέργειας Η Pavesi Srl θέτει το μέγιστο σε 8/10 εργάσιμες ημέρες χρόνος απόκρισης που περνά από την επιβεβαίωση της παραγγελίας την παράδοση του τελικού προϊόντος, έτοιμο για αποστολή.
Οι φούρνοι Pavesi συναρμολογούνται και λειτουργούν εντός 24 ωρών.
Ο φούρνος ανάβει και λειτουργεί σε μόλις 30-60 λεπτά η ειδική μόνωση διατηρεί σχεδόν την ίδια θερμοκρασία απόψε το βράδυ.
Οι φούρνοι Pavesi μπορούν να μετακινηθούν από το ένα δωμάτιο στο άλλο χρησιμοποιώντας μια παλέτα χεριού ή ένα ανυψωτικό πιρούνι όποτε είναι απαραίτητο, ή, αν η επιχείρηση αλλάξει εγκαταστάσεις, μπορεί να είναι αποσυναρμολογούνται και επανασυναρμολογούνται από τη νέα θέση.
Δεδομένου ότι είναι αφαιρούμενα και δεν έχουν οριστεί σε μόνιμη βάση το κτίριο, δεν απαιτούν ειδικές άδειες για εγκατάσταση.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ